Gorilla Automation Viral

SERIUS ! Teknik Ni PALING BERKESAN bagi saya dan

Dah Lama Saya Kenyang Sorang-sorang Guna Teknik Ni.

Sekarang Baru Saya Nak Bongkarkan STEP BY STEP.

 

 

 

Aplikasi ini mampu menarik RIBUAN TRAFIK sepantas 5 MINIT secara PERCUMA dengan cara AUTOMASIKAN iklan di social media dengan amat pantas!

 

 

MEMPERKENALKAN APLIKASI GORILLA AUTOMATION GABUNGAN TELEBOOSTER

“ Aplikasi ini membolehkan anda viralkan iklan anda di social media terkemuka tanpa kemahiran teknikal sekalipun. Ianya semudah ABC! ”

 

“ Jom tonton bagaimana Aplikasi Gorilla Automation digunakan untuk viralkan iklan anda! Inilah cara yang paling Proven untuk promosikan bisnes anda SECARA KONSISTEN setiap hari.. ”

JOM LIHAT VIDEO PREVIEW TELEGRAM AUTOMATION

JOM LIHAT VIDEO PREVIEW TELEGRAM AUTOMATION BOT

JOM LIHAT VIDEO PREVIEW WHATSAPP AUTOMATION

JOM LIHAT VIDEO PREVIEW WHATSAPP TARGETED

JOM LIHAT FREE SISTEM PREVIEW TELEGRAM AUTO ADD CHANNEL & GROUP DIBERIKAN

NAK TAHU TAK APA LAGI MENARIK DENGAN GORILLA AUTOMATION VIRAL INI KLIK SINI !


JOM LIHAT CONTOH SISTEM AUTO TARIK RIBUAN TRAFFIC DAN BOLEH FOLLOW UP RIBUAN PELANGGAN PADA BILA-BILA MASA TANPA DI BLOCK, SISTEM PALING CANGGIH! >> Klik

 

Jangan risau aplikasi Gorilla Automation ini dapat digunakan di hanphone android, pc dan laptop ketiga-tiga device ini boleh digunakan yang paling best sekali. Anda boleh mempromosikan produk anda dengan amat mudah permasaran secara zero cost, Marketing paling proven dan auto closingkan bisnes anda secara automatik.. 

PROOF OF RESULTS - CASE STUDY 

 

 

Dapatkan Trafik Yang Targeted & Hantar Mereka Ke Mana Sahaja Yang Anda Mahukan!

"Gorilla Automation membolehkan anda untuk dapatkan trafik segera dengan berkongsi kandungan iklan anda yang berkualiti/menarik pelanggan anda ke laman web anda dan di mana mana saja yang anda suka. Apabila pelawat klik pautan tersebut. Bagaimana 24 jam akan datang anda mampu cari bakal pelanggan anda dengan lebih pantas dan tepat  dengan adanya sistem aplikasi Gorilla Automation ini, Iklan anda akan muncul secara automatik di social media tanpa perlu bersusah payah sent iklan anda secara manual lagi. Walaupun anda bukan seorang proffesional tetapi anda masih boleh menggunakan aplikasi Gorilla Automation."

 

 

APA KELEBIHAN MEMILIKI APLIKASI GORILLA AUTOMATION INI?

“ Kehidupan sekarang agak sibuk. Kekangan masa akan menyukarkan anda untuk berjaya dalam perniagaan online. Sebab itu anda perlukan aplikasi ini untuk automasikan iklan anda dengan pantas serta naikkan channel bisnes anda sehingga 20k subscriber member. ”

 

 

Limited Time Offer  /Dapatkan Gorilla Automation Dengan Satu Harga Hebat Tanpa Yuran Bulanan | Pelaburan Sekali SEUMUR HIDUP 

 

7 FUNGSI UTAMA GORILLA  AUTOMATION + BONUS MENARIK DIBERIKAN ! 

 

  • Fungsi aplikasi ini membolehkan anda beriklan secara auto di group-group whatsapp, telegram , line , hangout , facebook messenger , sms serta dapat menjalankan iklan anda pada bila-bila masa. selain itu Kelebihan sistem ini dapat beriklan dengan lebih mudah dan kosisten tanpa perlu menghantar iklan anda secara manual di social media lagi,dengan hanya sekali klik sahaja iklan anda akan muncul secara automatik setiap hari serta lebih mudah cari bakal pelanggan , agent , dropship mahu pun naikkan branding business anda,Selain itu anda tak perlu set iklan setiap hari hanya sekali setting sahaja dan iklan itu akan muncul pada setiap masa, mengikut tetapan anda di hanphone,pc atau pun di laptop dan paling awesome sekali iklan anda boleh bergerak pelbagai accaunt di laptop/pc.
  • Fungsi aplikasi ini membolehkan anda GRAB CONTACT tanpa perlu  SAVE CONTACT dan hanya perlu sent message secara pukau kepada TARGETED AUDIENCE dengan hanya 3 langkah mudah sahaja. kelebihan sistem ini ialah anda dapat cari pelanggan mengikut kehendak anda dengan lebih tepat, hanya perlu join group private atau group biasa yang di target.
  • Fungsi aplikasi schedule reminder ini membolehkan anda set timer untuk menghantar iklan kepada bakal pelanggan mengikut kesesuaian masa anda. Selain itu, anda juga boleh set masa pada waktu bila, hari keberapa, minggu yang keberapa mengikut masa yang bersesuaian sehingga anda akan ditunjuk bagaimana untuk jadualkan messege secara sistematik terutama untuk hantar messege follow up kepada prospect atau broadcast iklan ke group whatsapp, personal yang di target.
  • Fungsi aplikasi Auto Reply ini dapat membalas messege kepada pelanggan anda secara automatik dan terdapat 4 fungsi utama sistem auto reply ini, ia juga dapat membalas messege mengikut command yang anda tetapkan seperti anda lihat  contoh menu maxis,celcom,digi dan lain2 lagi.Sistem ini juga membolehkan anda connect dengan website, landing pages mahupun produk anda secara auto kepada pelanggan anda.Selain itu,sistem ini juga terdapat fungsi menghantar messege iklan anda secara berlainan ke group-group iklan secara automatik.Walaupun anda sedang sibuk atau sedang tidur nyenyak tup-tup dah ada sales pada hari tersebut.
  • Fungsi aplikasi Virtual Number membolehkan anda mengeluarkan number tanpa simkad dan dapat memaksimumkan pemasaran zero coast marketing di whatsapp, telegram dan facebook accaunt pendua.Selain itu, kelebihan applikasi ini terdapat anti banned dari situ lah anda boleh mempromosikan iklan tanpa henti di group dengan cara mengeluarkan number pendua tanpa simkad dan tidak perlu pakai number personal anda.
  • Fungsi aplikasi telebooster gabungan gorilla automation ialah sistem hacker iaitu bagaimana anda boleh naikkan group mahupun channel anda di telegram dengan amat pantas, sehingga anda dapat ribuan ahli group untuk nampak anda lebih kepada trusted sellers dan disitu lah branding anda akan lebih dikenali. “ info lebih lanjut mengenai telebooster disini ”
  • kami juga akan kongsikan beberapa software tambahan yang dapat bantu optimumkan lagi bisnes anda dan mantapkan lagi strategi perniagaan online anda seperti proffesional online business.
  • YA, kami menyediakan group support lifetime dimana anda boleh bertanya apa saja masalah berkaitan software,applikasi dan strategy business online yang anda mungkin keliru mahupun ingin bertanya sesuatu yang berkaitan masalah anda.
  • Kami juga menyediakan satu platform e-commerce yang terdapat fungsi sistem E-dagang dengan integrasi borang WhatsApp serta pembelian menjadi lebih cepat dan mudah melalui borang WhatsApp yang dapat di akses dari mana-mana peranti secara atas talian dan sistem pintar hanya dibawah kawalan anda dengan ada nya intergrasi gerbang pembayaran secara online melalui ( FPX/ CREDIT CARD/ ONLINE TRANSFER DAN ONLINE BANK IN ).Kelebihan ini dapat memudahkan urusan sebagai seorang online sellers dan tidak perlu menghantar gambar satu per satu kepada pelanggan anda.Kami juga menyediakan panduan video lengkap cara setup kedai online E-commerce anda dengan lebih mudah supaya anda tidak membuang masa lagi.Jangan risau panduan ini 100% hanya menggunakan hanphone bimbit dan 100% secara percuma sahaja tak perlu beli domain dan hosting untuk membuat website ribu-ribu dekat orang secara talian. 

UNTUK LIHAT CONTOH TEKAN DISINI

 

 

  • Jika Dah buat macam-macam cara dalam bisnes tapi masih ke laut, Banyak kali masuk kelas seminar habis kos ribuan ringgit tapi result masih sama juga, kos fb ads asyik naik turun makin lama makin tak tahan, Jangan risau kami sediakan aplikasi yang sangat mudah untuk anda automasikan bisnes setiap masa. Paling penting anda mampu jimat kos ,permasaran secara konsisten marketing sentiasa proven.
  • Jika Susah betul nak closing & follow up customer! Sapa tak penat layan punya layan customer last customer tak beli buang masa dengan tenaga ja last-last customer bluetick. Jangan risau kami menyediakan sistem yang mampu closingkan bakal pelanggan anda dengan pantas termasuk hantar semua jenis maklumat bisnes anda dan paling penting sistem ini boleh follow ribuan pelanggan anda dengan menggunakan chatbot closing sahaja.

 

 

BERSEDIA UNTUK AUTO VIRALKAN BISNES ANDA SEKARANG ?

 

Perolehi ribuan trafik PERCUMA tanpa had

  • Dapatkan ribuan trafik yang targeted ke laman jualan anda secara percuma dan ini dapat menjimatkan ribuan kos permasaran iklan anda

Buat Duit walaupun TANPA website

  • Tidak perlu membina laman web kerana aplikasi auto closing yang bakal anda dapat nanti boleh auto closing kepada bakal pelanggan anda dan anda juga boleh membuat pelanggan itu dijadikan pelanggan berulang kali dengan simpanan database pelawat melalui sistem itu.

Panduan secara komprehensif langkah demi langkah

  • Anda akan belajar bagaimana untuk mendapatkan trafik secara targeted dan berkualiti sehingga seterusnya tukarkan kepada pembeli. 

 

 

JOM LIHAT APA KATA PENGGUNA KAMI SEBELUM INI.

PROOF OF RESULTS - CASE STUDY 


 

 

Kami ada BONUS PADU nak beri anda.
Khas untuk pelancaran GORILLA

TEKAN DISINI

YA!  100% PERCUMA

 

INFO PENTING!! UNTUK NEW UPDATED GORILLA AUTOMATION DAPAT WASAP TOOLS, TELEGRAM TOOLS & TOOLS AUTO ADD UNLIMITED MEMBER DI TELEGRAM GROUP 

 

 

JADI..BERAPAKAH JUMLAH PELABURAN ANDA UNTUK GORILLA AUTOMATION INI? 

 

UNTUK MASA TERHAD SAHAJA, Anda Hanya Perlu Bayar Sekali Sahaja Untuk Menggunakan Aplikasi Gorilla Automation Gabungan Telebooster Ini Selamanya!
 

…tawaran anda harini cuma RM299

 

tetapi kepada sesiapa yang GRAB semasa PROMOSI sekarang anda perlu bayar  RM179


Selepas TAMAT SPECIAL OFFER ini, harga akan dinaikkan dan dikenakan bayaran bulanan atau tahunan. CEPAT SEBELUM TAMAT PROMOSI HANYA 3HARI LAGI! 

 

 

JAP!!!

ADA SATU LAGI BERITA GEMBIRA

 

TEAM GORILLA AUTOMATION ADA JALANKAN PROGRAM AFFILIATE KEPADA SEMUA CUSTOMERNYA..

 

•BERAPA YURAN PROGRAM AFFILIATE?

-Untuk program affiliate,anda tak akan dikenakan apa² bayaran kecuali,anda perlu membeli produk Gorilla Automation ini dahulu.

 

•ADAKAH SETIAP CUSTOMER WAJIB MENJADI AFFILIATE?

-Tidak,setiap customer akan diberikan pilihan sama ada hendak jadi affiliate ataupun tidak

 

•BERAPAKAH KOMISYEN AFFILIATE UNTUK SATU JUALAN?

-Affiliate akan terima komisyen lebih kurang 50% untuk satu jualan..Untuk maklumat yang lebih detail,anda boleh melihat di group private (hanya pembeli GORILLA AUTOMATION sahaja yang dapat join group)

 

 

SIAPA KAH SAYA?? 

Nama saya Azam Ramli,

atau lebih dikenali sebagai Saudagar Azam

 

Saya ialah

Founder Kepada 

Saudagar marketing global online marketer Dan juga Founder kepada AR Exclusive

___________________________________

Saya aktif dalam perniagaan online sejak tahun 2014 (6 tahun tahun yang lalu)

Saya dah lalui banyak onak duri dan jatuh bangun sepanjang saya menjadi online seller

Memang benar,pengalaman mendewasakan kita dan mengajar erti kesabaran & kesungguhan

Sekarang,untuk mengiklankan produk,tidaklah sesusah dahulu..Jika dulu terpaksa buat kaedah offline sikit sebab online business masih baru di Malaysia,Sekarang tidak lagi..Boleh kata semua orang pernah membeli barang online

Sekarang,saya mempunyai lebih 1000 dropship & affiliate dalam bisnes RAHSIA VIRAL MARKETING & AR EXCLUSIVE serta (GORILLA AUTOMATION) 

Disebabkan itu,saya rasa terpanggil untuk mengajar & berkongsi maklumat trick & cara untuk anda iklankan produk anda dengan lebih berkesan.

 

___________________________________

"Suka untuk saya ingatkan,anda belilah sebanyak mana pun e-book bisnes marketing,tapi jika anda sendiri tak 

“TAKE ACTION”

anda masih berada di LEVEL YANG SAMA dari awal anda start berbisnes"