MAILING AUTOMATION HACKER

 

PERHATIAN USAHAWAN ONLINE!
Khusus Untuk Sesiapa Yang Ingin Automasikan Bisnes Mereka di Internet ! ini masa anda buat duit berkali-kali.

 

 

Saya Tunjukkan "TEKNIK & TOOL Yang Saya Gunakan Untuk AUTOMASI BISNES" dan Kekalkan Pendapatan Minimum 5 Angka Sebulan Tanpa Perlu Keluarkan Kos Yang Tinggi!

 

 Kurangkan Kos dan Gandakan Pendapatan Anda Sekarang!

 

 

''TEKNIK & TOOL Yang Saya Gunakan ini'' mampu menarik RIBUAN TRAFIK sepantas 5 MINIT secara PERCUMA dan tool ini mampu menghantar RIBUAN MESEJ SEPANTAS KILAT tanpa perlu menggunakan number dan jadikan pelanggan itu berulang kali.

 

 

Panduan Eksklusif Ini Sesuai Untuk Semua Usahawan Internet termasuk merangkumi semua jenis peniagaan yang ingin membina ribuan DATABASE dengan TEKNIK & TOOL yang saya gunakan..

 

… Kini Anda hanya Tiru Step-by-Step dari saya!

 

"Lebih menarik, panduan ini akan sentiasa di update agar ia 'evergreen' dan sesuai dengan trend semasa!"

 

Jap! Berniaga ni bukan senang..Banyak cabarannya..

 

Dan Saya Pasti Anda Mesti Hadapi Situasi Macam Ini.


Penat buat facebook ads, google ads, instagram ads, email marketing, sms marketing. Kos makin lama makin tak tahan dengan iklan berbayar, setiap bulan je mesti nak kena langgan. Bila beli tools software luar pula makin hari makin tak tahan, nak hantar mesej follow up je atau broadcast mesej hardsale mesti kena block. Paling kecewa sekali tak sempat nak hantar ribuan mesej dalam masa sehari dah kena banned last sekali kena beli number baru, jadi masalah ini lah selalu dihadapi oleh online sellers setiap hari.

Jika anda terpaksa hadap salah satu situasi di atas ini..Jangan risau ''TEKNIK & TOOL Yang Saya Gunakan ini''

 AKAN BANTU SELESAIKAN MASALAH ANDA.

 

 

 

Khusus Untuk Mereka Yang Ingin menghantar ribuan mesej

Memperkenalkan Tools
"MAILING AUTOMATION HACKER Sender Pro"
Yang Mampu Untuk Hantar Ribuan Mesej, Dan Juga Boleh Menghantar pelbagai jenis Produk  bisnes Serta menarik ribuan agent setiap hari!

 

 

LIHAT VIDEO DEMO BAGAIMANA MAILING AUTOMATION MENGHANTAR RIBUAN MESEJ

DIRECT PERSONAL TARGETED

 

MAILING PULUHAN RIBU TANPA PERLU LOGIN GUNA NUMBER PHONE VERSION LAPTOP ATAU PC !

MAILING PULUHAN RIBU TANPA PERLU LOGIN GUNA NUMBER PHONE VERSION USER ANDROID & IPHONE USER !

HASIL TEMBAK 70 RIBU DATABASE DENGAN MENGGUNAKAN TOOLS MAILING HACKER !! 

INI TRICK SAYA DAPAT 1000 AGENT & PEMBELI BERULANG KALI SETIAP HARI !

HASIL RESULT SELEPAS GUNA TOOLS MAILING AUTOMATION HACKER UNLIMITED + BONUS DATABASE RIBUAN PELANGGAN !.. RESULTS BARU SEHARI GUNA.

 

7 FUNGSI UTAMA MAILING AUTOMATION HACKER SENDER PRO & KELEBIHAN NYA !

 

1 - HANTAR RIBUAN MESEJ

Mailing automation sender pro ini dapat menghantar ribuan mesej kepada pelanggan secara automatik atau broadcast mesej kepada semua database melalui tools mailing automation ini dan paling best sekali anda tidak akan dikenakan banned atau dikenakan block oleh telegram,disebabkan sistem ini tidak perlu menggunakan telegram number ia hanya menggunakan telegram api sahaja dan sistem ini juga dikeluarkan oleh telegram sendiri jadi ia sangat-sangat lah powerfull.

2- COLLECT DATA BASE USERS

Mailing automation sender pro ini juga anda boleh collect ribuan database pelanggan melalui iklan automasi, funnel, sistem referral atau melalui channel telegram mahupun group telegram untuk dapatkan database secara konsisten setiap hari ia tidak boleh menggunakan excel mahupun telegram contact ia hanyalah dapat berfungsi melalui tools mailing automation ini,nanti anda akan diajar step by step bagaimana setiap hari anda bakal dapat ribuan database.

3- FOLLOW UP DATABASE USERS

Mailing automation sender pro ini juga dapat follow up ribuan mesej kepada semua pelanggan melalui database yang di simpan melalui sistem dan anda tidak perlu closing bakal pelanggan itu mailing automation ini dapat menghantar pelbagai jenis produk bisnes secara automatik.

4- REPERT SALE PELANGGAN BERKALI-KALI

Saya akan tunjukkan kepada anda semua bagaimana mailing automation sender pro ini dapat bantu anda buat sale berkali-kali daripada database yang disimpan dan jadikan pelanggan itu berulang kali setiap masa terutamanya pada waktu gaji dan paling best sekali sekiranya anda ada 50k user secara organic local malaysia kita mengambil 10% anda akan mendapat 1000 pembeli melalui pembelian repert sale.

5- STEP CLOSING

Mailing automation sender pro ini juga akan memudahkan urusan anda terutamanya untuk anda tukar prospek jadi pembeli dengan mudah tanpa perlu banyak soal ia dapat menghantar pelbagai jenis produk dan bantu anda auto closing kan pelanggan itu secara automatik.

6- TIDAK PERLU KEMAHIRAN CODING ATAU HTML

Tidak perlu kemahiran dalam coding atau html untuk menggunakan tools ini kami sudah sediakan panduan lengkap step by step dan anda hanya perlukan satu number saja untuk login di telegram untuk dapatkan api,untuk anda login di tools kami yang kami berikan nanti dan paling penting tools ini boleh digunakan ketiga-tiga devices iaitu android phone. iphone user & laptop

7- MONITOR DATABASE USERS

Dengan bantuan tools ini anda juga dapat melihat ribuan database yang masuk setiap hari sama ada local malaysia atau woldwide dan paling best sekali anda boleh bertukar tools ini menjadi ''user human'' mesti anda hairan tapi jangan risau anda bakal terkejut selepas belajar nanti.

Visual di atas adalah gambaran setiap langkah yang dilalui oleh pelanggan bermula dari prospecting, closing sehinggalah after sales.

Ramai usahawan pada hari ini kerap abaikan 3 langkah yang penting di atas.

Akibatnya susah nak buat lebih banyak sales walaupun dah habiskan banyak masa & kos untuk dapatkan pelanggan.Sebab itu lah kami keluarkan panduan tools hacking mailing automation ini, yang dimana anda tidak perlu lagi menggunakan script telegram, virtual number untuk blasting sorang-sorang atau menggunakan Software whatsapp, semua itu boleh dikena kan banned pada bila-bila masa dan apa lagi menarik dengan tools ini apabila anda ada new business bakal launching, dengan adanya bantuan tools ini anda boleh memanggil semula ribuan pelanggan itu semua tanpa dikenakan block oleh telegram.

 

 

 

JADI..BERAPAKAH JUMLAH PELABURAN ANDA UNTUK MAILING AUTOMATION INI ? 

 

UNTUK MASA  24JAM SAHAJA, Anda Hanya Perlu Bayar Sekali Sahaja Untuk Menggunakan Mailing Automation ini iaitu,
 

…tawaran anda harini cumaRM249

 

tetapi kepada sesiapa yang GRAB semasa PROMOSI DI LANCAR ini selama 18/06/2021 sehingga 1/7/2021, anda hanya perlu bayar RM179


Selepas TAMAT SPECIAL OFFER  TARIKH BERIKUT ini, harga akan dinaikkan secara automatik dan dikenakan bayaran lifetime lebih mahal. CEPAT SEBELUM TAMAT OFFERS!

 

Tapi tunggu dulu…

 

Kepada sesiapa yang GRAB semasa PROMOSI di lancarkan ini!!

BONUS MANTAP BAKAL ANDA MILIKI..

 

Bonus 1 : Sistem Referral database Viral bakal anda dapat bernilai Rm349 kepada 150 users terawal

Apa yang best dengan sistem Referral viral ini Perolehi ribuan trafik percuma tanpa had,dapatkan ribuan trafik yang targeted local malaysia secara organic ke laman jualan anda secara percuma dan ini dapat menjimatkan ribuan kos iklan anda dan marketing anda akan sentiasa konsisten setiap hari ini cara dapatkan ribuan agent setiap masa melalui traffic tools viral kami berikan dan dalam masa yang sama dapat tingkatkan channel telegram mahupun group telegram sehingga ribuan pelanggan dan paling best lagi anda akan dapat free users database local malaysia yang dimana anda dapat mailing mesej broadcast setiap masa ini cara anda dapat repert sale berkali-kali..

Bonus 2 : Group support untuk pembeli terawal 150 users terawal sahaja support selama 3 bulan dan selepas 150 users tiada support diberikan hanya tools dan panduan lengkap langkah demi langkah sahaja!

Bonus 3 : Sistem auto mesej jaga group telegram bantu anda konsisten iklan free & bantu anda recruitment team tanpa perlu menjawab mesej!

 

 

Kami buka akses LIFETIME dengan harga yang sangat berbaloi. Dapatkan sekarang sebelum PROMOSI TAMAT!

 

BERNIAGA KINI LEBIH MUDAH
DENGAN ADANYA MAILING AUTOMATION

"Matlamat kami adalah untuk membolehkan setiap usahawan online mampu mempunyai tools ini untuk memudahkan urusan jual beli dengan lebih mudah, bebas kewangan, bebas masa dan perniagaan boleh diuruskan hanya dari rumah. Kami tidak hanya mengajar anda menggunakan tools ini saja, sebaliknya kami turut membimbing anda membina perniagaan online yang sebenar."

 

 

Join Affiliate

Berminat nak jana income melalui bisnes affiliate?
Sertai program ''MAILING AUTOMATION'' dan dapatkan komisyen paling tertinggi sehingga 45% setiap jualan produk.

"BISNES PRODUK DIGITAL"